Tillåt vinden rymma

 
 
Lär dig livets svåra gåta;
Älska, glömma, förlåta.
 

Dawn

När alla dörrar stängs för dig, öppna din egen.


Dans på glasskärvorBeundrar människor som mår skit men ändå ler stort varje dag. Det är styrka!


Te i juniFör många minnen

För många njutningar

För många skratt

För många fyllda diskmaskiner

Jag saknar te-stunderna!


Skor i klasar090612

Vaknade tidigare än vanligt, låtsades sova och blev uppvaktad. Hittills har jag fått presenter som ett halsband med ett hjärta av guld, en underbar låda av metall som jag ska samla alla dikter i och en bra bok. Förutom detta fick jag pengar, överdrivet mycket...

Kanske har ni förstått att jag fyller år idag? Jo, jag fyller år igen. Fast egentligen är det bara en dag äldre än gårdagen och jag är ganska säker på att jag inte har mognat ett dugg (nu blir alla besvikna). Har dock inga problem med att få lite fin uppmärksamhet ibland, fast att jag tycker bättre om att ge än att .

När jag drömde

En svag människa väntar på tillfället, en vanlig tar emot det, en stor skapar det.


Skogens systrarDen blomman som blommar i skuggan är den sällsyntaste och vackraste av dem alla.


Vita stränder i fint månskenSkriver nu med uppblåsta läppar i ansiktet som aldrig vill sjunka tillbaka och bli normala igen. Därför har jag nu bestämt mig för att aldrig någonsin spruta in botox i läpparna (dock var tanken motbjudande innan också), för jag klarar mig inte med fiskläppar en timme till kan jag lova er! Jag kan inte att äta, inte dricka och absolut inte att spotta.
Du som inte förstår, här kommer förklaringen till varför mitt liv går åt skogen:
Jag tog ledigt idag från skolan pågrund av att mina tänder är vansinnigt sena och tandläkaren fick nog av att vänta och drog ut de  två sista mjölktänderna på mig...
Har varit med om detta förut så väntar nu endast på att jag ska kunna känna min näsa och överläpp igen samt att svullnaden ska gå över.

På återseende /J