Vi kan bara göra små saker med stor kärlek

 
 
 
Gårdagen bjöd på underbart solsken och för att utnyttja vädret så tillbringade jag nästan hela dagen ute bland blomrabatterna i trädgården. Och precis innan jag gick in för lunch så hittade jag dessa små mirakel under alla törnar och snår. Tror ni att jag blev kär? Totalt förälskad - och lät mamma vänta ytterligare en stund då jag sprang och hämtade min kamera för att fotografera björnbären.
 
Efter lunch sprang jag ut i mina rutigt fodrade stövlar åter igen och plockade de mogna i en skål. Idag är det bestämt att vi ska tillaga björnbärspaj. Höstigt bättre!
 
Har ni hittat några höstmirakel det senaste?

Hoppet är det sista som lämnar oss

 

Att finnas på bild

 
 
 

Tema höst

 
Tack denna regniga dag för din vägran att benåda mitt hår och istället fick det att se ut som om jag har sprejat håret upp och ner, tack.
Och - vilket jag har glömt att berätta för er - så stukade jag dumt nog handen rätt rejält då jag i lördags på något konstigt sätt snubblade på mina egna fötter, föll framstupa och landade tafatt på höger arm. Det blev lite krångligt både idag och igår i skolan då eftersom jag föredrar att skriva med höger. Pågrund av detta är jag nu tvungen att skriva allt skolarbete på datorn - om jag inte tvingas skriva med min vänstra oläsliga handstil, förstås - vilket bidrar till en trött Johanna med fyrkantiga ögon. Inget att föredra.
 /J

BRIDGE - fototävling

 
Okej, here we go! I senaste inlägget bad jag ju om idéer om vad jag skulle hitta på för att komma igång med bloggen igen, och fick därefter ett jättebra tips om att jag skulle hålla en liten fototävling. Vad sägs, skulle ni vilja att jag annordnar en tävling för bästa fotografi? Om ja så är det bara att följa dessa regler:
 

Temat är Årstider (ett gigantiskt stort tema, så gör det bästa av det)

 

Du får tävla med en bild

 

Det är tillåtet är rösta på sin egna bild, men man får endast rösta en gång (detta gäller även de som inte tävlar). Om någon missbrukar detta så kan tävlingen läggs ner!

 

För att kunna tävla så gör du ett inlägg med bilden som du tävlar med, länkar till min blogg och kommenterar i detta inlägg att du är med och vilken blogg du har samt en länk till vilket inlägg bilden är med i.

 

 De tio fotografier som fått mest röster blir finalister och därefter blir det en röstning till.

 

EFTER  19 SEMPTEMBER GÅR DET INTE ATT ANMÄLA SIG LÄNGRE!

 

 

Så varsågoda att anmäla er! /Johanna

 


Rosenröda banditer

 
 
 
 
Känner bara hur bilderna blir sämre och uppdateringarna mer sällan... Någon fin person som har något litet inspirationstips? Tar gärna emot förslag. /J

En svätt regnbåge

 
Jag hoppas att ingen har missat att det är fredagen den 7 september, höst - med fortfarande en solskymt då och då. Över helgen får man tid att läka alla sår, vila ut och bättra på sitt trötta självförtroende. Det är nog i alla fall vad jag ska göra. Om jag får den tiden jag inte har, det vill säga.
Ta er friheten och ha en mycket trevlig helg! /J
 
Om du vattnar den och den dör då är det en planta
Om du drar upp den och den kommer tillbaka så är det ogräs